Главная » 2018 » Май » 14 » Просування сайту своїми руками
22:54
Просування сайту своїми руками

Після створення нового ресурсу, його господарі встають перед складною дилемою: довірити його просування професіоналам, або ж зробити це самостійно, намагаючись ретельно економити? Звичайно, якщо займатися питаннями оптимізації та розкрутки особисто, то можна істотно заощадити на послугах сео-студій. Але чи насправді це так.
Перш за все. Потрібно витратити чимало часу, щоб дійсно навчитися це робити. Можна пошукати в мережі корисні статті, які покроково розкажуть се тонкощі сео-оптимізації. Але краще всього стати завсідником сео-форумів. Там, серед безлічі непотрібних реплік, можна знайти воістину золоті поради, які допоможуть починаючому або навіть досвідченому фахівцеві в просуванні ресурсу.
Але стартувати потрібно саме зі свого сайту. Його потрібно наповнити правильним і якісним контентом. Кожен текст на сторінці повинен бути читабельним, грамотно написаним, не надто великим, наповнений нормальним (це важливо!) кількістю ключевіков і унікальним. Унікальність – це найважливіше правило, адже за відвертий плагіат відвідувачі не стануть заходити, а пошукові машини можуть взагалі покарати пониженням у видачі або навіть банному.
Кожна дрібниця важлива і крім текстів. Оформлення, доступність інтерфейсу, якісні зображення. До речі, зображення здатні привести на сторінки навіть швидше, ніж деякі посилання, які доведеться купувати.

Більше інформації тут: http://www.seo.ua.

Важливо пам'ятати, що внутрішня оптимізація сайту не повинна припинятися ніколи. Регулярно оновлюйте тексти, додавайте сторінки. При цьому, реєструйте ресурс в каталогах, розміщуйте тимчасові і вічні статті, домовляйтеся з дружніми ресурсами про обмін посиланнями. Оптимізація дасть позитивний ефект не одразу, але якщо постаратися, то просування буде стрімким.

Просмотров: 440 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: