Главная » 2017 » Декабрь » 13 » Яку фірму пластикових вікон вибрати?
01:04
Яку фірму пластикових вікон вибрати?

Давайте розглянемо вікна якої фірми вибрати, тобто ті фірми які не перший рік працюють на російському ринку, і добре себе зарекомендували. Сюди відносяться пластикові конструкції компанії Rehau, Veko, КВЕ, Novotex

Вікна Rehau – це втілення кращих традицій німецької якості, відрізняється високою надійністю і проходить ретельний технологічний контроль. Один з найвідоміших брендів на російському ринку і відноситься до елітних вікон. На будь-якому продукті цієї компанії є відмітки Rehau.

Середня вартість двокамерного вікна цієї компанії найбільш поширених моделей Sib Design або Basik близько 5.5 — 7 тис. руб .

Компанія Veko – це пластик німецької якості, ідеальна поверхня відмінна білизна, стійкий колір. Відмінна риса профільної системи цієї компанії – замкнутий армування, 3мм пластик, трохи виступаючий штапик і через кожен метр ви можете побачити фірмовий значок Veko.

Вартість моделей масового сегмента, таких як Euroline Pro, Euroline, Softline починається від 7.5 тис. руб .

Німецька марка КВЕ – один з лідерів на російському ринку виробників пластикового профілю. У Росії ця компанія з'явилася в 1995 році і до цих пір залишається одним з лідерів. В арсеналі компанії довгий час перебувало дві моделі трикамерний бюджетний варіант – Еталон і більш теплий варіант – Експерт п'ятикамерний. Вартість профілів марки КВЕ починається від 5 тис. руб.

Novotex – виробляє даний вид пластику компанія «Народний Пластик» і система профілів є клоном найбільш популярною з профільних систем КВЕ-Еталон.

Розроблена система ПВХ-профілів Novotex (Народний пластик) — це чотирикамерна профільна система, за якістю, технічним та експлуатаційним характеристикам наближена до європейських аналогів. Вартість профілів даної марки близько 3.5 тис. руб.

Замовляйте доступні вікна високої якості від компанії <Уральский профиль>: http://oknabalkonperm.ru/.

У вікнах усі складові частини, що мають важливе значення, і на питання які вікна ПВХ вибрати немає однозначної відповіді, все залежить від бюджету та від того, які вимоги ви пред'являєте до скління.

Але крім питання який фірма вибрати пластикові вікна, ви повинні знати, що 60% успішної експлуатації пластикових систем залежить від якості їх установки. Звертайтеся тільки в перевірені компанії, з достатнім досвідом встановлення металопластикових конструкцій.

Просмотров: 349 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: