Главная » 2018 » Январь » 15 » Як вибрати ювелірну прикрасу в подарунок
00:33
Як вибрати ювелірну прикрасу в подарунок

Для когось ювелірні прикраси — це хороший спосіб вкладення коштів, хтось сприймає їх як невід'ємну частину повсякденного образу. Але в будь-якому випадку до вибору таких виробів треба підходити дуже відповідально. 

Якими бувають ювелірні прикраси

У чистому вигляді золото для ювелірних прикрас не застосовується. Для таких виробів використовують сплави — тобто золото з певними домішками. У кожного з цих варіантів є свої переваги і недоліки, а вибір визначається в основному особистими уподобаннями і фінансовим чинником: вартості всі різновиди золота досить сильно розрізняються.

Жовте і рожеве золото — це сплави, у складі яких досить високий відсоток міді. Тим не менш, ювелірні прикраси з цих металів виглядають дуже привабливо і ніколи не виходять з моди. Це — найдоступніший вид виробів, який користувався популярністю ще в Радянському Союзі, але і сьогодні залишається актуальним.

Біле золото коштує дорожче, ніж інші різновиди сплаву. Як правило, саме воно вважається ідеальним варіантом для оправи діамантів. Хоча красиво виглядає і його поєднання з дорогоцінними каменями насичених тонів — червоних, чорних, і помаранчевих.

Як вибрати модну ювелірну прикрасу для дівчини

Звичайно, класика ніколи не виходить з моди. Стримана елегантність таких ювелірних виробів буде доречна в будь-якій ситуації. Але в останні кілька років у моді і більш екстравагантні прикраси — наприклад, зі вставками з яскравих каменів (рубінів, сапфірів, смарагдів, допускається також бірюза).

Однак такі сережки або кільця не завжди поєднуються з повсякденним вбранням, особливо якщо мова йде про суворий дрес-коді, прийнятому в багатьох компаніях.

Красиві срібні прикраси можна замовити тут: заходьте.

Ще одним актуальним трендом останніх років вважаються довгі золоті сережки. Деякі модні будинки навіть пропонують прикраси в середньовічному стилі, з геральдичними ліліями і хитромудрим декором. Але в цілому форма сережок може бути різною — це і відносно скромні краплі, і складні багатоярусні вироби.

Є й такі прикраси, які не підвладні віянням моди. Це тонкі сережки, ланцюжки, підвіски в романтичному стилі. Для таких прикрас характерні квіткові мотиви в дизайні.

Можливі невеликі вставки з дорогоцінних і напівкоштовних каменів. Це дозволяє носити їх з повсякденним одягом. Головне модне правило — не носити комплекти, витримані в одному стилі — це вважається поганим тоном сьогодні.

Як вибрати подарунок для чоловіка

Не секрет, що чоловіча половина людства, так само, як і жіноча, любить подарунки, особливо солідні, наприклад — ланцюжка на шию, або на зап'ясті. Погодьтеся, що будь-якому чоловікові хочеться підкреслити свою мужність, силу і спроможність. Чоловічі ланцюжка зазвичай мають товщину 4-6 мм., мінімальна довжина 49-54 див. Більш затребуваними у чоловіків вважаються короткі ланцюжки.

Просмотров: 456 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: