Главная » 2018 » Март » 3 » Як вибрати чоловічу взуття?
11:07
Як вибрати чоловічу взуття?

Вже зовсім скоро почнеться зима, а це означає, що вулиці будуть завалені снігом і холоду нас не пошкодують. Незважаючи на це, багато хто ще навіть не замислювалися про те, щоб придбати зимове взуття. Більшість людей просто не можуть визначитися з моделлю, так як хочеться вибрати не тільки якісні черевики, але ще й сучасні. Набагато легше тим, кого не цікавить естетична сторона, а важливо тільки тепло в ногах.

Тим не менш, попередньо вам потрібно визначитися з тим, на що треба звертати увагу під час вибору, щоб не замерзнути, особливо в реаліях російської зими. Мова піде про чоловічих черевиках. Зимові моделі взуття для чоловіків по висоті повинні бути мінімум за щиколотки. В якості матеріалу варто віддати перевагу нубуку або шкірі. Інші варіанти – це не найкращий варіант для нашої країни.

Якою повинна бути підошва

Хочете твердо стояти на ногах в ожеледицю і не падати? Тоді вибрані вами моделі обов'язково повинні бути з рифленою, товстою підошвою і заглибленнями. Таким чином забезпечується максимально надійне зчеплення. Економити на таких характеристиках ні в якому разі не можна, оскільки від них залежить ваша особиста безпека. При цьому товщина підошви безпосередньо впливає на збереження тепла.

Рекомендуємо замовляти взуття на сайті: https://mod.net.ua/

Ніколи не вибирайте підошву з шкіри, оскільки вона дуже ковзає. Пам'ятайте, що розмір зимового взуття повинен бути трохи більше річною. Це пов'язано з тим, що взимку доведеться, природно, одягати теплі шкарпетки. До того ж робоче взуття практично завжди носять з товстими шкарпетками, коли постійно доводиться працювати на вулиці. На зиму варто купувати мінімум дві пари подібної взуття. Таким чином, ви зможете значно продовжити термін служби.

Правила догляду

Якщо говорити про догляд за зимовими черевиками, то, в першу чергу, треба відзначити, що вони обов'язково обробляються спеціальним маслом (на основі водовідштовхувальних засобів і масел тваринного походження) до того, як їх вперше надягають на вулицю. Особливо якщо це рекомендовано самими виробниками. При цьому обробляється пара ввечері, щоб вона простояла ніч, оскільки шкіра тривалий час вбирає в себе такі кошти. Дотримуючись таких простих правил, ви можете бути впевнені, що черевики прослужать вам багато років поспіль, і завжди будуть виглядати чудово.

Пам'ятайте, що якісне взуття допоможе вам вистояти на слизькій дорозі і збереже ваше здоров'я. Це стосується збереження ваших ніг, оскільки погано зроблена взуття буде викликати болі в ногах і може призвести до серйозних травм. Тому куплені черевики обов'язково повинні добре сидіти на ногах і не утрудняти рухів під час ходьби. Природно, не варто забувати про теплоту і збереження ніг від вологи. Черевики ні в якому разі не повинні протікати, інакше це може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Якщо ви турбуєтесь про своє здоров'я, черевики підбирайте собі правильно і ретельно.

Просмотров: 425 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: