Главная » 2017 » Декабрь » 27 » Вимоги до одягу для риболовлі
21:23
Вимоги до одягу для риболовлі

Щоб правильно вибрати одяг для захоплюючого процесу риболовлі, необхідно знати якими якостями вона повинна володіти і яким критеріям повинна відповідати, щоб нічого не відволікало вас, і була можливість зосередитися тільки на процесі лову риби.

Одяг для риболовлі пред'являються наступні вимоги:

Висока теплота;
Легкість;
Не громіздкість, сковує рухи;
Зручність;
Водостійкість;
Непродуваемость.
Вимоги до одягу для риболовлі

Крім цього ваш комплект одягу для рибалки може бути оснащений додатковими корисними функціями, наприклад, плавучість костюма.

Щоб правильно одягнутися на риболовлю, необхідно знати, скільки шарів має включати в себе костюм:

Нижня білизна;
Теплий середній шар;
Захисний шар – верхній одяг.

В якості нижньої білизни в комплект одягу для риболовлі краще вибрати відповідне термобілизна, що відповідає температурному режиму і передбачуваної рухової активності. Купуйте майку з довгими рукавами і кальсони, але не шорти і маєчку з короткими рукавами.

Замовляйте одяг для рибалки на сайті: https://sv-market.com/clothes/.

Теплий середній шар комплектується з светрів, толстовок, підштаників і т. д. призначення цих речей – утримувати тепло, тому можна одягатися по-різному в залежності від часу року і погодних умов, а також особливостей планованого місця риболовлі. Враховуйте якість тканин, з яких виготовлено одяг.

Захисний шар верхнього одягу необхідний для забезпечення непродуваемости і вологостійкості в умовах тривалого перебування у безпосередньому контакті з водою.

Найбільш теплий одяг – це та, яка має великий обсяг при малій вазі, тобто пухнаста і вовняна або спеціальних синтетичних ниток, оскільки частинки одягу створюють безліч осередків, затримують повітря. Тобто тепле повітря, нагріте теплом тіла, довше залишається і не виводиться назовні, обмінюючись з навколишнім середовищем. Важливо зберігати сухість повітря під одягом, оскільки вологе повітря не володіє такими тепловими якостями.

Сьогодні одяг для риболовлі виготовляють багато фірм, що дозволяє вибрати оптимальний варіант, який влаштує саме вас. Можна зупинитися на натуральних матеріалах, а можна віддати перевагу синтетичні, які забезпечують збереження тепла нітрохи не гірше.

Щоб отримати максимальну утеплення, краще всі шари одягу підбирати з такими якостями воздухоудержания. Якщо ви помістіть посередині шарів одягу вологонепроникний матеріал, він призведе до рясного потіння і замерзання в кінцевому підсумку. Чим активніше ви будете рухатися на риболовлі, тим швидше замерзнете в одязі, яка не відводить піт.

Типова помилка – майка під термобілизною. В результаті майка намокає від поту і охолоджує тіло. Якщо ви не впевнені в достатній теплоті термобілизни, надягайте два комплекти, але обов'язково на голе тіло! Спочатку одягайте більш тонка білизна, потім прямо на нього більш товсте.

Верхній одяг – це рибальський костюм, який повинен захищати від морозу, вітру і дощів. В залежності від індивідуальних переваг можна зупинитися на костюмі з однією річчю (комбінезон) або з двома речами в комплекті (куртка і штани). Тканина повинна володіти мембранними властивостями, тобто пропускати піт назовні, але не пропускати дощ зовні до тіла. При цьому необхідно вивчити характеристики кожної тканини, оскільки вони мають свої особливості і області застосування. Під шаром зовнішньої тканини обов'язково наявність утеплювача з натуральних або штучних матеріалів. Нарешті, костюм повинен мати зав'язки на рукавах і штанинах, а також заклеєні вологостійкої стрічкою шви.

Просмотров: 382 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: