Главная » 2017 » Март » 14 » ЯКИЙ ВИБРАТИ ТРАП ДЛЯ ДУШУ ПІД ПЛИТКУ
22:25
ЯКИЙ ВИБРАТИ ТРАП ДЛЯ ДУШУ ПІД ПЛИТКУ

Трап для душу під плитку відіграє важливу роль при облаштуванні ванної кімнати. Без належної системи водовідведення неможливо забезпечити якісну та ефективну роботу душа, у зв'язку з чим до вибору трапів і сифонів необхідно підходити з усією відповідальністю. До того ж у кожному окремому випадку вибір конкретного типу душового трапа може істотно відрізнятися, тому без консультації фахівців у даному випадку просто не обійтися.

Який трап для душу під плитку краще купити

 Трап для душу під плитку необхідний для забезпечення якісного та ефективного водовідведення. Він використовується в тих випадках, коли злив води розташований у підлозі, що найбільш часто застосовується при облаштуванні душових кабін і кімнат. Зрозуміло, що при роботі трапа необхідно не тільки якісно відводити воду, але і забезпечувати односпрямоване рух води і запаху в систему каналізації.

Існує кілька способів запобігання виходу неприємних запахів з каналізації назовні:

· гідрозатвор;

· сухий затвор;

· комбінований.

Замовити трап для душу можна тут: http://santehshop.kiev.ua/index.php/home/shop.product_details/74/flypage_new.tpl/2245.

Система з гідрозатворів для душових трапів є, мабуть, найпоширенішою. Цією популярністю вона зобов'язана своїй простоті: пристрій гідрозатвори всім нам відомо за прикладом звичайного сифона. Вигнута трубка створює постійний резервуар з водою, яка перешкоджає зворотному руху запахів. При цьому вода постійно оновлюється за рахунок регулярного зливу. У деяких трапах даний механізм дещо вдосконалений, однак принцип його роботи залишається незмінним.

Трапи під плитку з сухим затвором є більш складними пристроями. Вони можуть мати різну конструкцію, в зв'язку з чим виділяють трапи:

· маятникові;

· мембранні;

· поплавочные;

· молекулярні та ін.

Під час робіт з монтажу трапа для душу необхідно суворо дотримуватися технології і правил проведення робіт. Важливо забезпечити надійне приєднання трапа до каналізаційної системи, забезпечити герметичність всіх з'єднань і провести ретельні гідроізоляційні роботи. Також слід пам'ятати про дотримання правильного нахилу бетонного і плиткового покриття, що має сприяти ефективному водовідведення.

Просмотров: 474 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: